Blogi

Miksi Instagram yritystili

Miksi ottaa käyttöön Instagram-yritystili?

Tärkeimmät hyödyt Instagram-yritystilistä? Instagramissa käyttäjällä voi olla joko henkilökohtainen tili tai yritystili. Vaihtamalla yritystiliin saa käyttöönsä tiettyjä erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia ja yritystyökaluja. Tässä blogissa pureudutaan näihin ominaisuuksiin tarkemmin.
Lue lisää
Mikrovaikuttaja - GOsome

Mikrovaikuttajat osana yrityksen markkinointia

Vaikuttajamarkkinointi yleistyy, ja yhä useampi yritys hyödyntää sitä aktiivisesti. Sosiaalisen median nousun myötä vaikuttajamarkkinointi on suorastaan räjähtänyt käsiin. Tällä hetkellä ja varmasti lisääntyvissä määrin myös tulevaisuudessa suosittu keino vaikuttajamarkkinointiin on mikrovaikuttajat. Isoimmat syyt sen valtavaan suosioon ovat sen kustannustehokkuudessa ja helppokäyttöisyydessä.
Lue lisää
Instagram stories -GOsome Oy

Kaikki Instagram storyista – osa 1

Tässä kaksiosaisessa blogissa pureudutaan Instagramin story -ominaisuuteen. Ensimmäisessä osassa käydään läpi mikä Instagram story oikeastaan on ja mihin sitä käytetään. Blogissa myös lueteltuna 7 tilannetta, joissa on parempi käyttää story -ominaisuutta tavallisen Instagram -julkaisun sijaan.
Lue lisää
Nuoret somessa

Kuinka paljon nuoret käyttävät sosiaalista mediaa?

Keskiviikkona 3.4 julkaistiin tutkimus Suomessa asuvien 13-29 -vuotiaiden nuorten sosiaalisen median palveluiden käyttämisestä. Ebrand Group Oy:n sekä Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden yhteistyössä tehtyyn kyselyyn vastasi 6247 nuorta ympäri Suomen. ​ Koemme, että kyseinen tutkimustieto voisi olla arvokasta somemarkkinointia tekeville yrityksille. Teimme koosteen tutkimustuloksista.
Lue lisää
Youtube yritystili

YouTuben hyödyt yrityksen markkinoinnissa

Yrityksissä kyseenalaistetaan yhä paljon YouTuben todellisia hyötyjä markkinoinnissa. Usein pelkkä ajatus videoiden kuvaamisesta ja lisäämisestä YouTubeen hirvittää yrittäjiä. Tämän blogin tarkoituksena on selkeyttää YouTuben mahdollisuuksia ja hyötyjä, sekä rohkaista kokeilemaan YouTubea osana yrityksen markkinointia.
Lue lisää
Viisi virhettä Facebookissa - GOsome blogi

5 yleisintä virhettä Facebookissa

Arvioimme edellisten viikkojen aikana ilmaiseksi noin 60 yrityksen sometilit ympäri Suomea. Arviointeja tehdessämme törmäsimme Facebookin osalta useasti toistuviin virheisiin ja heikkouksiin, jotka olisi helppo saada kuntoon pienellä vaivalla itse.
Lue lisää
Instagram- GOsome

5 yleisintä virhettä Instagramissa

Arvioimme edellisten kahden viikon aikana ilmaiseksi noin 60 yrityksen sometilit ympäri Suomea. Arviointeja tehdessämme törmäsimme Instagramin osalta useasti toistuviin virheisiin ja heikkouksiin, jotka olisi helppo saada kuntoon pienellä vaivalla itse.
Lue lisää
Kuinka kuvata video puhelimella

Kuinka kuvata video älypuhelimella? 5 vinkkiä!

Sosiaalinen media on pullollaan videoita. Yleinen harhakäsitys on, että näyttävien videoiden kuvaamiseen tarvitaan kallis kamera tai ammattimainen editointiohjelma. Pelkällä älypuhelimella kuitenkin pärjäät mainiosti kevyessä sisällöntuotannossa! Näillä vinkeillä sinustakin tulee sisällöntuotannon mestari.
Lue lisää