GOsome uudistuu!

Perustimme GOsomen auttamaan yrityksiä markkinoinnin digitaalisessa murroksessa. Kolmen vuoden ja yli 100 asiakkaan kokemuksella olemme hioneet palveluamme kokoajan paremmaksi. Nyt pystymme valitsemaan laajasta työkaluvalikoimasta asiakkaillemme sopivimmat vaihtoehdot. Toimivalla kokonaisuudella, työkalujen oikeanlaisella käytöllä ja pitkäjänteisellä työllä saavutamme parhaat tulokset.

Julkaisemme nyt palvelukokonaisuuden, jonka kärkenä on siirtyä digitaalisen myynnin jatkuvaan ja pitkäkestoiseen parantamiseen yksittäisten kampanjoiden sijaan. Olemme myös panostaneet erityisesti vaivattomuuteen ja asiakasviestintään (mm. live-raportointi). Palvelulle on nyt kaksi selkeää kohderyhmää: liidejä tarvitsevat yritykset ja kasvuun tähtäävät verkkokaupat.

GOsome haluaa tarjota jokaiselle suomalaiselle yritykselle helpon ja tehokkaan tavan kasvattaa tai luoda liiketoimintaa digitaalisesti. Tähtäämme uudistuksen myötä kovaan orgaaniseen kasvuun ja avaamme rekryn lähiaikoina (pysy kuulolla!). Ja jos digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kehitys on ajankohtaista, niin nyt on hyvä hetki ottaa yhteyttä!

Lue myös tuoreimmat asiakasreferenssit!