Meistä

GOsome Oy

GOsome Oy on digimarkkinointitoimisto, joka tarjoaa yrityksille osaamistaan somemarkkinoinnin, Googlen, nettisivujen ja sisällöntuotannon kanssa.

Tarinamme

Kun vuonna 2017 huomasimme kuinka sosiaalisen median kautta tavoitetaan lähes kaikki suomalaiset ja sen miten huonosti yritykset sen tuomia mahdollisuuksia osasivat keskimäärin hyödyntää, päätimme perustaa GOsomen. Tavoite oli hyvin yksinkertainen. Halusimme auttaa jokaista yritystä menemään sosiaaliseen mediaan, olemaan siellä aktiivisia ja saamaan sen avulla konkreettisia tuloksia.

Pohjana tälle osaamiselle oli tausta digitaalisen markkinoinnin parissa verkkokaupan osalta sekä vahva sisällöntuotannon osaaminen erityisesti videotuotannon puolella. Tämän osaamisen halusimme yhdistää ja tarjota sitä ratkaisuna yritysten mainontaan. Lisäksi nuorina koimme, että ymmärrämme sosiaalista mediaa hyvin ja tiedämme parhaiten mikä siellä toimii ja kiinnostaa.

Alkujaan tuotimme paljon videosisältöä, mutta hyvin nopeasti huomasimme, että ainostaan hyvällä videolla ei vielä tee juuri mitään. On tärkeää, että laadukas sisältö myös levitetään mahdollisimman laajalle ja mielellään juuri oman kohderyhmän näkyville.

Näistä ajatuksista ja osaamisemme yhä karttuessa kokeilemisen, itseoppimisen ja koulujemme myötä päädyimme kehittelemään yksinkertaista kokonaisratkaisua yritysten some- ja digimarkkinointiin. Päädyimme luomaan Someasentaja-palvelun, jonka tarkoituksena on hyvin yksinkertaisesti tuoda kaikki saatavilla olevat some- ja digimarkkinoinnin keinot helposti ja ymmärrettävästi asiakkaidemme saataville.

Tänä päivänä toteutamme asiakkaillemme some- ja digimarkkinointia hyvin laajasti. Haluamme kääntää jokaisen kiven selvittääksemme parhaat ja uusimmat keinot saada tuloksia markkinoinnin saralla. Kun asiakkaamme pärjäävät, myös me pärjäämme. Nuorina meille on tärkeää pysyä jatkuvasti uusimpien trendien mukana ja ottaa uudet toimintatavat ja työkalut käyttöön niin nopeasti kuin mahdollista.

Uskallamme tarjota osaamistamme yrityksen kuin yrityksen käyttöön. Lupaamme tuoda uutta nuorekasta näkökulmaa, ideoita ja tuottavia toimintatapoja jokaiselle, sillä elämme siitä. Työskentelemme joka päivä sen eteen, että yhä useamman yrityksen markkinoinnista saataisiin tuloksellista ja ymmärrettävää.

GO some, mene someen, mutta ennenkaikkea ole siellä ja tee tuloksia. Me autamme. #GOsome

GOsome Oy
Y-tunnus: 2864009-3
Zeppelinintie 1
90450 Kempele
info@gosome.fi

044 0230910

Töitämme

=

Defero Oy

Lisää myyntiä digimarkkinoinnilla

=

Eliittikatot Oy

Rekrytointi somessa

=

Hakarengas ja Akku

Näkyvyyttä somemarkkinoinnilla

Ota yhteyttä!

Soita:

Lassi Vaaramo

lassi@gosome.fi
044 0230910