SOMEMAINONTA

Tehokasta sosiaalisen median mainontaa

Somemainonnalla saavutat tuloksia! Haluat sitten lisätä yrityksesi tunnettuutta, saada verkkosivuille enemmän kävijöitä tai ohjata potentiaalisia asiakkaita toimintaan – somemainonta voi olla juuri oikea ratkaisu. Ohjaamme ostovalmiita asiakkaita verkkosivuillenne eri kanavista.

Tavoita ihanneasiakkaasi somemainonnan avulla!

Näy siellä, missä asiakkaatkin ovat! Maksetun mainonnan avulla tavoitat tehokkaasti nykyiset sekä potentiaaliset asiakkaat. Somemainonta sopii monenlaiseen tarpeeseen niin verkkokaupoille kuin B2B- ja B2C-yrityksille.

GOsomen asiantuntijat toteuttavat somemainontaa seuraavissa kanavissa

Aloita tuloksekas somemainonta jo tänään – alkaen 400€/kk!

Jätä yhteydenottopyyntö ja sovitaan tapaaminen.

4 syytä miksi somemainontaa kannattaa tehdä

Somemainonta sopii moneen tarkoitukseen

Somemainonnasta on moneksi. Somemainonnan avulla voit esimerkiksi löytää uusia asiakkaita, vahvistaa olemassa olevia asiakassuhteita, lisätä brändin tunnettuutta, tiedottaa tapahtumasta ja rekrytoida. Vaihtoehtoja on monia – somemainonta sopii tähän kaikkeen.

Herätä kiinnostusta ja sitouta asiakkaita

Somemainonta sopii erinomaisesti kiinnostuksen herättäjäksi. Somemainoksissa on mahdollista yhdistää erilaisia visuaalisia elementtejä, kuten kuvia, videoita ja tekstiä. Omaa brändiä, tuotteita ja palveluja voi tuoda vahvasti esille luomalla mainoksia, jotka herättävät kiinnostusta yleisössä. Somemainonnan avulla voit tavoittaa potentiaalisia asiakkaita sekä sitouttaa nykyisiä asiakkaita.

Generoi liidejä ja kasvata myyntiä

Yhteyden ottaminen, tarjouspyynnön jättäminen, verkkokaupan myynnin kasvattaminen – oli tavoitteesi digitaalisissa ympäristöissä mikä tahansa, somemainonta sopii näihin tarkoitusperiin.

Lue lisää liidien hankinnasta ja verkkokaupan digimarkkinoinnista digitaalisen myynnin tehostamiseen.

Vahvista työnantajamielikuvaa ja rekrytoi

Somea on alettu laajasti hyödyntää myös työnantajamielikuvan rakentamisessa ja rekrytointien hoitamisessa. Työnhakijoita onkin mahdollista tavoittaa laajasti somessa – ihmiset selailevat sosiaalisen median kanaviaan yleisesti ottaen paljon aktiivisemmin kuin perinteisiä rekrytointi-sivustoja.

Miksi kannattaa valita GOsome somemainonnan kumppaniksi?

Somemainonnan aloittaminen

Näin etenemme somemainonnan suunnittelussa ja toteutuksessa:

1. Mainonnan suunnittelu

Luomme selkeän suunnitelman somemainonnan toteutukselle.

2. Mainonnan toteutus

Luomme mainonnalle pohjan suunnitelman mukaisesti.

3. Kampanjoiden optimointi

Mittaamme ja optimoimme mainontaa dataan pohjautuen. Jatkuva kehittäminen takaa parhaat tulokset.

4. Tulosten raportointi

Seuraamme tuloksia ja tavoitteiden täyttymistä, sekä raportoimme niistä asiakkaalle säännöllisesti.

Seuraa myynnin kehittymistä reaaliajassa

Asiakkaanamme saat seurata tavoitteiden täyttymistä reaaliajassa tarkkojen, helppolukuisten ja näyttävien liveraporttiemme kautta. Määritämme yhdessä asiakkaamme kanssa ennen toimenpiteiden aloittamista tavoitteet tärkeimmille mittareille, esimerkiksi kuukausittaisille liidimäärille. Erittelemme seurannassa eri tasoiset liidit, kuten kylmät, ensimmäisen kerran kiinnostuksen osoittaneet tai kuumat, useasti yrityksen kanssa vuorovaikutuksessa olleet ihmiset.

Usein kysyttyjä kysymyksiä somemainonnasta

Mainonnalla tarkoitetaan nimenomaan mainosrahan käyttämistä näkyvyyden kasvattamiseksi. Somemainokset näkyvät käytettyjen somekanavien postausvirrassa tai muissa alustan mainospaikoissa. Oikein toteutettuna somemainonnalla löydetään halutut kohderyhmät tarkasti ja tuloksia saadaan usein hyvin kustannustehokkaasti. Myös uudelleenmarkkinoinnin toteuttaminen on yleistä somealustoissa.

Somemainontaa varten tarvitaan budjetti. Budjetin voi määrittää joko päiväbudjetiksi tai kokonaisbudjetiksi. Mainostaja pystyy määrittämään enimmäissumman, joka käytetään päivittäin tai kampanjan keston aikana. Mainoksiin käytettyä rahaa hallinnoidaan budjetilla ja tuloskohtaisiin kustannuksiin pystytään vaikuttamaan valitulla tarjousstrategialla. Markkinointitoimiston hoitaessa somemainontaa asiakkaan puolesta, mainosbudjetin lisäksi mainontaan kuluu markkinointitoimiston hinnaston mukainen osuus palvelusta.

Somemainonta alkaen 400 €/kk

+ Aloitusmaksu 299 € (Hinnat alv 0%)


Sisältää:

  • Suunnittelu ja mittariston rakentaminen
  • Mainonnan toteutus
  • Mainonnan optimointi ja ylläpito
  • Raportointi

Meidän työn lisäksi tarvitaan mainosbudjetti, jonka mainosalusta laskuttaa suoraan asiakkaalta.

Kiinnostuitko somemainonnasta? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin ehdotamme teille sopivaa somemainonnan kokonaisuutta.

Maunu Nivala (Myynti, koko Suomi)

  • 044 9998825
Yhteyslomake