Digimarkkinointi

Digimarkkinointi on nykyaikainen ja tehokas tapa tehdä markkinointia. Se on nopeaa, kustannustehokasta, hyvin kohdennettavaa ja tarkasti mitattavaa. Digimarkkinoinnilla tavoitat potentiaaliset uudet asiakkaasi ja jo kiinnostuksen osoittaneet ihmiset tehokkaasti esimerkiksi somesta ja Googlesta.

Mitä on digimarkkinointi?

Digitaalinen markkinointi tai tunnetummin digimarkkinointi on digitaalisissa kanavissa internetin välityksellä tapahtuvaa markkinointia. Digitaalisia kanavia ovat esimerkiksi nettisivut, sosiaalisen median alustat ja hakukoneet.

3 syytä miksi digimarkkinointia kannattaa tehdä

Seuraa myynnin kehittymistä reaaliajassa

Asiakkaanamme saat seurata myynnin kehittymistä reaaliajassa tarkkojen, helppolukuisten ja näyttävien liveraporttiemme kautta. Määritämme yhdessä asiakkaamme kanssa ennen toimenpiteiden aloittamista tavoitteet tärkeimmille mittareille, esimerkiksi kuukausittaiselle myynnin kasvulle. Voit seurata tarkasti mm. mistä kanavista myynti tulee, mitä tuotteita myydään, ja paljonko on markkinoinnin kustannus saadulle myynnille.

Talenom ja GOsome monipuolisessa digimarkkinoinnin yhteistyössä

”Viimeisen kolmen vuoden aikana GOsome on tuottanut Talenomille valtavan määrän lisäarvoa erilaisilla digimarkkinointiin liittyvillä palveluilla. GOsome on tehnyt Talenomille mm. websivuja ja landingpageja, konsultoinut satoja tunteja TiliJaskan markkinointitiimiä, tuottanut useita teksti- ja videoartikkeleja sekä ohjannut toimintaamme oikeaan suuntaan laadukkailla näkemyksillä. Lämmin suosittelu tälle nuorekkaalle, mutta kokeneelle osaajajoukolle!”
Lue lisää Talenom ja GOsome monipuolisessa digimarkkinoinnin yhteistyössä

Ota yhteyttä lomakkeella tai soita!

Ota yhteyttä niin katsotaan miten voisimme auttaa yritystäsi digimarkkinoinnin tarpeissa.

Maunu Nivala (Myynti, koko Suomi)

  • 044 9998825
Yhteyslomake