Videot

GOsomella on vahva kokemus videoiden tuottamisesta yritysten käyttöön. GOsomen toiminta perustuikin alunperin videotuotantoon somemainonnan lisäksi. Toteutamme monipuolisesti erilaisia videoita yrityksille, kuten esittelyvideot, kokemusvideot, rekryvideot, mainosvideot, somevideot, fiilisvideot, vlogit jne.

Olemme ketterä ja joustava toimija laadukkaiden videoiden tekoon. Toteutamme videon tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Voit lähestyä meitä selkeän tarpeen kanssa tai antaa videon meille alusta asti ideoitavaksi. Saat meiltä videon suunnitteluun tarvittavaa luovuutta, uuden kokeilemiseen vaadittavaa rohkeutta, sekä toteutuksen edellyttämää ammattitaitoa, kokemusta ja näkemystä. Pidämme videon käyttötarkoituksen selkeänä mielessä alusta loppuun asti, jotta se palvelee tavoitetta parhaalla mahdollisella tavalla.

Showreel 2020

Tällaisia videoita saamme aikaiseksi.

Katso lisää videoitamme →

”GOsomen kanssa pidemmänkin videoprojektin toteutus oli helppoa, ja vieläpä järkevän hintaista. GOsomella oli valmiiksi näkemys, minkälainen video tallinrakennuksesta kannattaa toteuttaa ja miten se kuvataan. Lopputulos on juuri sitä mitä halusimmekin.”
Kalle Junttila
Myyntipäällikkö, Kastelli-tallit
Tilaajalle palvelunne oli helppo. Annoin suuntaviivat, mitä odotan saavani, ja mitä tarkoitusta varten tilasin palvelunne. Otitte tarpeestamme ja ideoistamme hyvin kopin. Hoiditte yhteydenotot tarvittaviin henkiöihin ja mm. aikataulutitte homman itse.
Markku Kamula
Toimitusjohtaja, Eliittikatot Oy
“GOsomen kanssa kaikki meni loistavasti. Oli tosi helppoa, kun meidän ei tarvinnut ollenkaan käyttää omaa aikaamme videoiden parissa kiireisenä päivänä, vaan homma hoitui meidän kannalta todella vaivattomasti, ja pystyimme keskittymään täysillä omiin töihimme.

​Monesti kun olemme ottaneet palveluita ulkopuolelta, olemme joutuneet olemaan itse mukana katsomassa, että kaikki varmasti toimii. GOsomen kuvaajat toimivat täysin itsenäisesti ja omatoimisesti matkailuautojemme parissa ja tekivät niille kuvausten vaatimat toimenpiteet. Olemme tosi tyytyväisiä GOsomen palveluun ja valmiisiin videoihin.”
Yrittäjä
HTO Markkinointi Oy

Tarvitsetko videosisältöä? Ota yhteyttä!

Kerro tarkemmin tarpeestasi lomakkeella.