Videot

Videot yrityksille yli 300 videon kokemuksella.

Valitsemalla GOsomen videokumppaniksi saat:

  • tavoitetta palvelevia videoita
  • joustavan ja tarvittaessa nopeankin toteutuksen
  • hyviä ideoita ja sujuvia videoprojekteja
  • Yritysesittelyvideot
  • Mainosvideot
  • Asiakaskokemusvideot
  • Referenssivideot
  • Rekryvideot
  • Videoblogit

GOsomen videotuotanto

GOsomella on vahva kokemus videoiden tuottamisesta yritysten käyttöön. Olemme tehneet yhteensä jo yli 300 erilaista videota. GOsomen toiminta perustuikin alunperin pääosin videotuotantoon somemainonnan lisäksi. Toteutamme monipuolisesti erilaisia videoita yrityksille, kuten esittelyvideot, kokemusvideot, rekryvideot, mainosvideot, somevideot, fiilisvideot, vlogit jne.

Olemme ketterä ja joustava toimija laadukkaiden videoiden tekoon. Toteutamme videon tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Voit lähestyä meitä selkeän tarpeen kanssa tai antaa videon meille alusta asti ideoitavaksi. Saat meiltä videon suunnitteluun tarvittavaa luovuutta, uuden kokeilemiseen vaadittavaa rohkeutta, sekä toteutuksen edellyttämää ammattitaitoa, kokemusta ja näkemystä.

Pidämme videon käyttötarkoituksen selkeänä mielessä alusta loppuun asti, jotta se palvelee tavoitetta parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvä video pitää myös osata hyödyntää oikein, jotta siitä saadaan kaikki irti. On tärkeää, että videoa levitetään asianmukaisella tavalla oikeissa kanavissa haluttujen tulosten maksimoimiseksi.

Meidän tekemiä videoita

Tällaisia videoita saamme aikaiseksi.

Katso lisää videoitamme →

”Homma toimi ja päästiin asetettuihin tavotteisiin somemainonnassa. Vaikka sateisten säiden vuoksi videon kuvauspäivää jouduttiin siirtämään useaan otteeseen, niin ei tämän annettu vaikuttaa itse videon tekemiseen. Kuvaus ja editointi tehtiin huolella ja lopputulokseen olemme tyytyväisiä. Suosittelen!”
Ilkka Teppo
Yrittäjä, Suomen Erikoispinnoite Oy
”GOsomen kanssa pidemmänkin videoprojektin toteutus oli helppoa, ja vieläpä järkevän hintaista. GOsomella oli valmiiksi näkemys, minkälainen video tallinrakennuksesta kannattaa toteuttaa ja miten se kuvataan. Lopputulos on juuri sitä mitä halusimmekin.”
Kalle Junttila
Myyntipäällikkö, Kastelli-tallit
Tilaajalle palvelunne oli helppo. Annoin suuntaviivat, mitä odotan saavani, ja mitä tarkoitusta varten tilasin palvelunne. Otitte tarpeestamme ja ideoistamme hyvin kopin. Hoiditte yhteydenotot tarvittaviin henkiöihin ja mm. aikataulutitte homman itse.
Markku Kamula
Toimitusjohtaja, Eliittikatot Oy
”Hommat hoituivat erinomaisesti ja videon jälki oli vielä odotettuakin parempaa! Voimme lämpimästi suositella Gosomen palveluita myös muille :)”
Anni Vilmi
Locorum
”Ammattitaitoista ja joustavaa tekemistä. Voin suositella!”
Timo Taskila
Tukku.net
”GOsomen kanssa työskentely on mukavaa ja joustavaa, yhteistyö toimii kuten tiimikavereilla!”
Soile Pitkänen
Kempeleen Kunta

Tarvitsetko videosisältöä? Ota yhteyttä!

Kerro tarkemmin tarpeestasi lomakkeella.