Caset

=

Defero Oy

Myynnin kasvattaminen digimarkkinoinnilla

=

Eliittikatot Oy

Rekrytointi somessa

=

Haka-rengas ja Akku

Näkyvyyttä somemarkkinoinnilla

Kokemuksia GOsomesta

“Tykkäsin siitä, että apusi oli konkreettista ja maanläheistä. Ei ollut turhaa ammattislangia, joka monesti vain sekoittaa tavallisen tallaajan pään. Sain avun kaikkeen, mihin apua pyysin. Se on tietysti todella tärkeää. On myös tärkeää, että olit perehtynyt jonkin verran meidän sivuihin, niin tiesit mistä puhutaan. Voin suositella muillekin tällaista apua/koulutusta, sillä tämän myötä saa varmasti henkilökohtaisen ja juuri meidän tarpeisiin sopivat vastaukset ja avun.”

Marisa Rakennuskoski

Yrittäjä, Fysiopalvelu Easymove Oy

“Meille HomeRun.netillä GOsomen Someasentaja -palvelu edesauttoi markkinoinnin prosessien käynnistämistä ja leadituotantoa. Sosiaalisen median työkalujen tehokkuus edullisena markkinoinnin kanavina riippuu täysin siitä osaako mainoksia luoda ja kohdentaa järkevästi oikealle asiakaskunnalle. GOsome on tässä ollut meille korvaamaton kumppani. Jatketaan varmasti yhteistyötä jatkossakin!”

Valtteri Kautto

COO, HomeRun.net

“GOsome toteuttaa meille pääasiassa somemainontaa ja Google-mainontaa. Sen lisäksi GOsome on auttanut meitä sisällöntuotannossa ja verkkokaupan optimoinnissa. Heti alusta asti on nähty merkittävä muutos tuloksissa. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana verkkokauppamme myynti kasvoi yli 700% ja konversioaste kasvoi 157 %. Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön GOsomen kanssa.” 

Eveliina Vauhkonen

Yrittäjä, Relax Saunavihta

Ota yhteyttä!

Soita:

Lassi Vaaramo

lassi@gosome.fi
044 0230910