Huoltia Oy kokemuksia GOsomesta

Huoltian rekrytointi tehostui uudella yhteistyöllä – valtava määrä työhakemuksia!

Huoltia Oy on pääkaupunkiseudulla ja Oulun seudulla toimiva kiinteistöhuollon yritys.

AsiakasHuoltia Oy
Yhteistyön alkaminen2021
ToimialaKiinteistöhuolto
Tehdyt työtVerkkosivut ja digimarkkinointi

GOsome on tehnyt Huoltialle mm. uudet verkkosivut, rekrymarkkinointia ja sisältöjä. Yhteistyöllä on tavoiteltu ennen kaikkea helpotusta rekrytointiin, ja tavoitteisiin onkin päästy hienosti.

Yhteistyö GOsomen kanssa lähti käyntiin vauhdilla ja sovitusti, eikä aikataulut venyneet. Asiat ovat hoituneet nopeasti ja asiointi on sujuvaa ja mutkatonta. GOsomessa on tekemisen meininki.

Meillä pääasiallinen tavoite oli saada rekryille näkyvyyttä ja hakemuksia. Niitä olemme saaneet selvästi enemmän kuin aiemmilla menetelmillä ja kumppanuuksilla. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä GOsome-yhteistyöhön.

Moderni yritys, jolla ei itsellä ole some- ja internet-osaamista tarvii ehdottomasti GOsomen tyyppisen kumppanin.
Jani Pitkänen
Toimitusjohtaja, Huoltia Oy

Yhteistyö sisältää mm.

  • Huoltia.fi -nettisivut ja perustason hakukoneoptimointi
  • Uudet video- ja valokuvasisällöt rekrytointiin ja sivustolle
  • Rekrymainonta somessa
  • Google-mainonta kiinteistöpalveluihin liittyvien yhteydenottojen kasvattamiseksi
  • Graafinen suunnittelu ja toteutus

GOsome toteutti Huoltialle uudet nettisivut syksyllä 2021. Nettisivuissa parannettiin sivuston käytettävyyttä, nopeutta, turvallisuutta sekä toiminnallisuuksia. Uudistuksen jälkeen huoltia.fi -nettisivut löytyvät paremmin hakukoneista ja niiden käyttäminen on huomattavasti nopeampaa ja jouhevampaa myös mobiililaitteilla.

Nettisivujen lisäksi GOsome on auttanut Huoltiaa rekrymarkkinoinnissa. Huoltialle toteutettiin Työpaikat -sivusto (nettisivu-uudistuksen yhteydessä), rekrytointivideo, valokuvia sekä tehdään jatkuvasti sosiaalisen median rekrymainontaa. Työhakemuksia on tullut näiden toimenpiteiden myötä hurja määrä ja useita kymmeniä työpaikkoja on saatu täytettyä. Lisäksi GOsome tekee Huoltialle Google-mainontaa tarjouspyyntöjen hankkimista varten.

Suoraan somemainonnasta on noin 11 kuukauden yhteistyön aikana (9/22 mennessä) saatu yli 700 työhakemusta, keskimäärin reilu 60 kpl kuukaudessa. Yksi hakemus on maksanut mainoseuroissa keskimäärin 9,70€ / työhakemus.