Saunatohtori Oy kokemuksia GOsomesta

Saunatohtori ulkoisti asiakashankinnan GOsomelle

Saunatohtori Oy on Etelä-Suomessa palveleva sauna- ja kylpyhuoneremonttien erikoisosaaja. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja toteuttanut yli 1500 kosteiden tilojen remonttia.

AsiakasSaunatohtori Oy
Yhteistyön alkaminen2019
ToimialaSaunojen suunnittelu ja rakentaminen
Tehdyt työtDigimarkkinointi, sisällöntuotanto, suunnittelutyökalun toteutus
”Nuorekas ja innovatiivinen ote markkinointiin. Hyvä ja ajantasainen tulosten mittaaminen helpottaa yrittäjän päätöksentekoa markkinoinnin suhteen. Aina ystävällistä palvelua!”
Turo Huhtala
Toimitusjohtaja, Saunatohtori

Lähtötilanne

Saunatohtorille oli tehty some- ja Google-mainontaa vaihtelevissa määrin ennen päätymistä GOsomen asiakkaaksi. Joitakin satunnaisia kampanjoita tehtiin välillä, mutta aktiivista ja määrätietoista mainontaa ei ollut aikaisemmin tehty. Silloisen mainonnan tehokkuuden heikko mitattavuus ja epäsäännöllisyys olivat isoimpia ongelmakohtia. Saunatohtorilla tiedostettiin aktiivisen ja hyvin hoidetun digimarkkinoinnin tarve, mutta luotettava toimija oli vielä löytämättä.

Toteutus

Liidituotanto -yhteistyö Saunatohtorin kanssa aloitettiin elokuussa 2019. Aiempiin ongelmakohtiin löydettiin toimivat ratkaisut ja digimarkkinointi on siitä asti ollut määrätietoista. Yhteistyö GOsomen kanssa kattaa some- ja Google-mainonnan lisäksi sometilien ja nettisivujen ylläpitämisen. GOsomen ydintehtävä on nostaa liidimäärää ja pitää se kuukausittain halutulla tasolla. Siinä on onnistuttu jopa yli odotusten. Mainonnan tehokkuus on saatu hyvälle tasolle ja tuloksia voidaan mitata hyvinkin tarkasti.

Mainonnan ohella Saunatohtorille on toteutettu useita video- ja valokuvasisältöjä markkinoinnin tueksi. Lisäksi erillisenä projektina Saunatohtorille suunniteltiin ja rakennettiin nettisivuilla käytettävän saunan ja kylpyhuoneen suunnittelutyökalu.

Suunnittelutyökalu

GOsome rakensi Saunatohtorille saunan ja kylpyhuoneen suunnittelutyökalun liidien hankintaan. Työkalun avulla ihmiset pystyvät suunnittelemaan mieleisensä kylpytilakokonaisuuden ja lähettämään tarjouspyynnön suunnitellusta kokonaisuudesta.