Elekma Oy kokemuksia GOsomesta

Elekma.com kasvattaa verkkokaupan myyntiä GOsomen kanssa

Elekma logo

Elekma Oy (elekma.com) on vikakoodinlukijoita, autonostimia, auton varaosia ja muita korjaamotuotteita myyvä suomalainen verkkokauppa, jolta löytyy myös myymälä toimitilojen yhteydestä Kempeleestä. Yritys on toiminut jo 14 vuotta ja se on tehnyt viimeisimmät vuodet lähes kahden miljoonan liikevaihtoa.

AsiakasElekma Oy
Yhteistyön alkaminen2019
ToimialaAutotarvikkeiden ja korjaamotuotteiden verkkokauppa.
Tehdyt työtDigimarkkinointi ja sisällöntuotanto

Olemme tehneet Elekman kanssa yhteistyötä jo pidemmän aikaa, elokuusta 2019 asti. Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja tulokset ovat puhuneet puolestaan. Somemainonta on viety aivan uudelle tasolle toteutuksen, mittauksen ja tulosten osalta. Nyt esimerkiksi mainonnan kautta verkkokauppaostojen muodossa tuleva tuotto nähdään tarkasti, ja se on loistavalla tasolla.

Olemme tehneet GOsomen kanssa kuukausittaisen sopimuksen, johon kuuluu monipuolisesti erilaisia markkinoinnin toimenpiteitä. Päätämme yhdessä, mihin osa-alueeseen kannattaa milloinkin panostaa. Välillä käytämme ajan tuotekuvaukseen tai videointiin, välillä mainoksiin ja analyytiikkaan yms.
Matti Lukkarila
Toimitusjohtaja, Elekma Oy

Lähtötilanne

Elekma oli tehnyt some- ja Google-mainontaa paljon ja pitkään jo ennen päätymistä GOsomen asiakkaaksi 2019 syksyllä. Somemainonnasta vastaava henkilö oli kuitenkin lopettanut yrityksessä työskentelemisen jo pidemmän aikaa sitten, eikä siihen oltu ehditty sen jälkeen panostaa kunnolla. GOsomen palvelu tarjosi juuri sopivan ratkaisun Elekman tilanteeseen ja tarpeeseen. 

Elekmalla tykätään erityisesti siitä, että GOsomelta käydään säännöllisin välein ja aina tarpeen vaatiessa hoitamassa tehtäviä myös paikan päällä Elekman toimitiloissa. Myös se, että GOsomen palvelu kattaa monipuolisesti Elekman tarpeet niin sisällöntuotannon kuin digimarkkinoinnin osalta, on heille tärkeää. Lisäksi GOsome oli ennestään tuttu toimija Elekmalle aiemmista yksittäisistä videoprojekteista ja kampanjoista, joten Elekman oli lopulta helppo valita GOsome verkkokaupan myynnin kehittämisen kumppaniksi.

Ollaan kyllä hyvin lähelle 100 prosentin tyytyväisyyttä GOsomen tekemiseen. Voidaan suositella!

Matti Lukkarila, toimitusjohtaja Elekma Oy

Toteutus

GOsome on tehnyt Elekman kanssa yhteistyötä jo pidemmän aikaa, elokuusta 2019 asti. Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja tulokset ovat puhuneet puolestaan. Somemainonta on viety aivan uudelle tasolle toteutuksen, mittauksen ja tulosten osalta. Nyt esimerkiksi mainonnan kautta verkkokauppaostojen muodossa tuleva tuotto nähdään tarkasti, ja se on loistavalla tasolla.

Elekma piti jo pian aloituksen jälkeen GOsomen palvelumallista ja toiminnan laadusta sen verran paljon, että he halusivat GOsomen hoitavan myös yrityksen Google-mainonnan jatkossa, erityisesti sen jälkeen kun GOsome oli luonut heille hyvin toimivan Google Shopping -kampanjan. GOsome otti myös Elekman Google-mainonnan hoidettavakseen marraskuussa 2019.

Olemme tehneet GOsomen kanssa kuukausittaisen sopimuksen, johon kuuluu monipuolisesti erilaisia markkinoinnin toimenpiteitä. Päätämme yhdessä, mihin osa-alueeseen kannattaa milloinkin panostaa. Välillä käytämme ajan tuotekuvaukseen tai videointiin, välillä mainoksiin ja analyytiikkaan yms.

Matti Lukkarila, toimitusjohtaja Elekma Oy

Mainonnan ohella palvelun puitteissa Elekmalle on toteutettu myös paljon kuva- ja videosisältöjä yrityksen YouTube-kanavalle sekä verkkokauppaan. GOsome tuottaa myös kaikki mainossisällöt sekä on ottanut hoidettavakseen uutiskirjeiden sisällöt ja lähetykset. Elekma on mielestämme malliesimerkki siitä, miten GOsomen palvelua voi hyödyntää erittäin monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti eri digimarkkinoinnin osa-alueiden toteuttamiseen, ja miten painotuksia eri toimenpiteisiin voi muuttaa tarpeiden ja ajankohdan mukaan.

GOsomelta saamme kattavasti apua eri osa-alueisiin ja heillä on uusimmat työkalut aina käytössä. Meidän kokoisella yrityksellä ei ole niin paljon hommaa, että meidän kannattaisi palkata oma työntekijä hoitamaan tätä asiaa vaan parhaiten saadaan rahalle vastinetta tämän yhteistyön kautta.

Matti Lukkarila, toimitusjohtaja Elekma Oy

Esimerkki tuotetuista sisällöistä