HomeRun kokemuksia GOsomesta

HomeRun.net tehosti liidien hankintaa uusien nettisivujen avulla

HomeRun on uudis- ja korjausrakentamisen digitaalinen työkalu, jolla hallitaan projektit digitaalisesti aloituksesta takuuajan päättymiseen kasvattaen samalla asiakas- ja asukastyytyväisyyttä. HomeRun on osa SmartCraft konsernia.

AsiakasHomeRun
Yhteistyön alkaminen2019
ToimialaSaaS
Tehdyt työtNettisivut, digimarkkinointi, markkinoinnin automaatio
Mä oon erittäin tyytyväinen meidän uusiin sivuihin, ja jos verrataan vanhaan, niin me ollaan saatu selkeesti uuteen saittiin sijoitettu raha takas. Ollaan saatu huomattavasti enemmän liidejä, ja ennen kaikkea parempilaatuisia liidejä.
Valtteri Kautto
COO, HomeRun

GOsome toteutti HomeRunille keväällä 2021 uudet nettisivut. Tärkeimpänä ajatuksena oli uudistaa HomeRunin nettisivujen ilme vastaamaan modernia SaaS-palveluntarjoajaa, tehdä sivuista nopeammat ja toimivammat sekä viestiä palvelun tärkeimmät hyödyt asiakkaalle ytimekkäästi. HomeRunin kokemuksen perusteella uudet sivut ovat tuottaneet selvästi paremmin ja laadukkaampia liidejä myyntiä varten.

“Me haluttiin uudet sivut, jotka kertoo selkeesti asiakkaalle, mitkä meidän tuotteen hyödyt on. Ja saatiin mun mielestä tehtyä erinomaiset SaaS-yhtiön nettisivut GOsomen kanssa meille.”

GOsome toteutti HomeRunille molemmat tarvitut kieliversiot, suomenkielisen ja ruotsinkielisen, sekä uutena lisäksi englanninkielisen version. Lisäksi GOsome suunnitteli ja loi sivustolle tarvitut nettisivugrafiikat. HomeRun sai sivujen uudistuksen yhteydessä selkiytettyä samalla hienosti ydinviestiään, kun yhteisen pohdinnan tuloksena saimme selville, mitä sivuvierailijoille halutaan kertoa, ja missä järjestyksessä. GOsome on toteuttanut HomeRunin nettisivuille uusien sivujen julkaisun jälkeen myös korjauksia, lisäyksiä ja uusia sivuja, sekä sivuston ylläpidon.

GOsome tekee HomeRunille jatkuvasti myös muita digimarkkinoinnin toimenpiteitä, kuten taktisen mainonnan suunnittelun ja toteutuksen eri kanaviin, esimerkiksi Googleen, Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin. Lisäksi GOsome on toteuttanut sisältöjä, kuten mainoskuvia ja videoita, sekä suunnitellut markkinoinnin automaatiota.

“Voin oikein mielellään suositella GOsomea nettisivukumppaniksi, ja sen verran mitä ollaan yhteistyötä tehty, niin muunkin markkinoinnin ja mainonnan tiimoilta.”