Lemonsoft Oy kokemuksia GOsomesta

Lemonsoft sai GOsomesta sopivan videokumppanin

Lemonsoft on suomalainen ohjelmistotalo, joka tarjoaa ohjelmistoratkaisuja yritysten liiketoiminnan tueksi. Lemonsoftin tuotteita ovat mm. Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) ja LemonShop kauppapaikka. Konsernin liikevaihto on nykyään yli 15 miljoonaa euroa.

AsiakasLemonsoft Oy
Yhteistyön alkaminen2021
ToimialaOhjelmistojen toteutus
Tehdyt työtVideontuotanto
”Valitsimme videontuottajaksi GOsomen suositusten perusteella ja yhteistyö on osoittautunut toimivaksi. Arvostamme joustavaa ja nopeaa tuotantoa sekä asiantuntevaa palvelua. Tarpeisiimme on pystytty vastaamaan nopeallakin aikataululla, etukäteen sovitussa budjetissa pysyen. Palvelu on aina ollut asiantuntevaa, tuntuu että GOsomella ymmärretään jo puolesta sanasta mitä tarvitsemme.”
Sanna Riskula
Markkinointipäällikkö, Lemonsoft Oy

Lähtötilanne

Lemonsoft otti GOsomeen yhteyttä etsiessään aiempaa sopivampaa ja joustavampaa kumppania yrityksen jatkuvaan videotuotantoon. Lemonsoftilla oli tarve saada tuotettua info- ja mainosvideoita heidän tuotteisiinsa liittyen, ja he etsivät joustavaa, nopeaa ja sujuvaa kumppania siihen tehtävään. Heidän tarpeensa videoille on epäsäännöllistä, mutta jatkuvaa. Tarve saattaa tulla nopeastikin, joten kumppanin piti olla sellainen, joka ottaa videoprojektin sujuvasti hoitaakseen ja saa tuotoksen valmiiksi tehokkaasti. Lemonsoft päätyi ottamaan GOsomeen yhteyttä suosituksen perusteella, ja yhteistyö sinetöitiin lopullisesti siinä vaiheessa kun ensimmäisen videon toteutukseen oltiin erittäin tyytyväisiä.

Toteutus

GOsome osoittautui Lemonsoftille sopivaksi videokumppaniksi heti ensimmäisestä videosta lähtien ja yhteistyö on toiminut hienosti. Lemonsoftilla tykätään siitä, että videoprojektit eivät veny eivätkä vaadi ylimääräistä palaveeraamista tai pallottelua puolin ja toisin. Asiakkaan toiveet ja tarpeet kuunnellaan tarkasti, ja niiden pohjalta tehdään oman näkemyksen mukaan valmis tuotos. Tähän mennessä olemme saaneet toteuttaa Lemonsoftille yhteensä 6 videota. Alla pari toteutettua videota esimerkkinä.