B2B-myyjä

Täysipäiväinen vakituinen työsuhde alkaen huhtikuusta 2021

Hakuaika on päättynyt!

GOsome Oy

GOsome Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin toimisto. Toimistomme sijaitsee Kempeleessä, mutta asiakkaita meillä on ympäri Suomea. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee 3 täysipäiväistä digimarkkinoinnin tekijää. Yksi tekijä työskentelee pääkaupunkiseudulla. Yrityksessämme on nuori ja innovatiivinen porukka, ja etsimmekin jatkuvasti uusia keinoja tuottaa arvoa asiakkaillemme.Tarjoamme asiakkaillemme laajasti erilaisia digimarkkinoinnin palveluita, kuten nettisivuja, digimainontaa ja mainosvideoita. GOsome haluaa tarjota jokaiselle suomalaiselle yritykselle helpon ja tehokkaan tavan kasvattaa tai luoda liiketoimintaa digitaalisesti.

Työnkuva

Haemme täysipäiväistä myynnin ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan yrityksemme digimarkkinointipalveluiden myynnistä. Tehtävä sisältää digimarkkinoinnin jatkuvien sopimusten, sekä projektien, kuten nettisivujen ja sisällöntuotantojen myymistä. Asiakkaiden kontaktointi tapahtuu pääasiallisesti etänä. Voit työskennellä toimistollamme Kempeleessä tai etänä, alkuun toki edellytämme fyysistä läsnäoloa vähintään perehdytyksen ajan.

Tavoitteenamme on, että voit keskittyä valmiiden liidien kontaktoimiseen ja kaupantekoon. Arvostamme kuitenkin, jos et pelkää kontaktoida myös kylmempää asiakasta tai tehdä itsenäistä prospektointityötä. Voit tarvittaessa hyödyntää asiantuntijoidemme osaamista myynnin tueksi. Meillä saat keskittyä pelkästään myyntityöhön: Sopimuksen hyväksymisen jälkeen asiantuntijamme ottavat vastuun asiakkuudesta.

Etsimme yrityksellemme myynnin vastuuhenkilöä, mikä tarkoittaa että vastaat myynnistämme kokonaisuudessaan. Toivomme, että olet valmis kasvamaan tehtävän ja yrityksemme mukana, mikä voisi mahdollistaa myöhemmin myös myynnin esimiestehtävät.

Olemme GOsomella toimineet nyt noin 3 vuotta, ja yli 100 asiakkaan kokemuksella voimme perehdyttää sinut siihen, minkälaista palveluidemme myynti on, mitä palvelumme tarkemmin ovat, sekä miten niitä myydään. Haluamme, että myyjä tuo oman osaamisensa tähän mukaan. Toivomme sinulta kunnianhimoa ja näkemystä systemaattisen myynnin aloittamiseen ja myyntiprosessien hiomiseen.

Odotamme hakijalta

Odotamme hakijalta ennen kaikkea oikeanlaista asennetta myyntityöhön, sekä kykyä vastuunkantoon ja itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on aito halu muodostaa toimivia asiakassuhteita ja luoda asiakkaille lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Etsimme lähtökohtaisesti vain oikeanlaista ja porukkaamme sopivaa tyyppiä, joten aikaisemmalla työkokemuksellasi tai koulutuksellasi ei ole niin suurta merkitystä. Toivomme silti, että sinulta löytyy kokemusta myyntityöstä, ja se katsotaan merkittäväksi eduksi.

Olisi tärkeää, että olet kiinnostunut alasta tai tarjoamistamme palveluista, koska myyntityö on pitkälti asiantuntijamyyntiä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi kiinnostusta markkinointiin, digimarkkinointiin tai asiakkaiden liiketoimintaan. Tarjoamme alkuun tarvittavan tuen, mutta alun jälkeen myyjän tulisi suoriutua itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle:

  • Laadukas ja tykätty palvelu: Meille on tärkeää, että asiakkaamme hyötyvät ja saavat tuloksia palveluistamme. Tämä tarkoittaa, että sitä on myös mukava myydä.
  • Valmiiksi kiinnostuneita asiakkaita kontaktoitavaksi
  • Palvelumme sopii suurimmalle osalle yrityksistä, joten potentiaalisia asiakkaita riittää
  • Nuorekkaan ja innovatiivisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
  • Joustavat työajat ja etätyöskentelymahdollisuudet
  • Rennon ja tehokkaan työporukan, jossa on mukava työskennellä
  • Mahdollisuuden ottaa isoa roolia yrityksen kasvussa ja päästä luomaan myös uutta
  • Kaikki tarvittavat työvälineet ja ohjelmistot
  • Reilu pohjapalkka + provisio (palkkaus sovitaan erikseen)

Video GOsomen virkistyspäivästä Eumer Fishingillä Merikarvialla 2019:

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jätä hakemus

Haku on päättynyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jätä hakemus