B2B-myyjä

Täysipäiväinen vakituinen työsuhde alkaen syyskuusta 2022

Hakuaika 1.7.-31.8.2022

(käsittelemme hakemukset elokuun aikana)

GOsome Oy

GOsome Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin toimisto. Toimistomme sijaitsevat Kempeleessä ja Helsingissä, mutta asiakkaita meillä on ympäri Suomea. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee yhteensä 8 täysipäiväistä tekijää eri tehtävissä, esimerkiksi mainonnan, sisällöntuotannon, verkkosivujen ja myynnin parissa.

Yrityksessämme on nuori ja innovatiivinen porukka, ja etsimmekin jatkuvasti uusia keinoja tuottaa arvoa asiakkaillemme.Tarjoamme asiakkaillemme laajasti erilaisia digimarkkinoinnin palveluita, kuten nettisivuja, digimainontaa ja mainosvideoita. GOsome haluaa tarjota jokaiselle suomalaiselle yritykselle helpon ja tehokkaan tavan kasvattaa tai luoda liiketoimintaa digitaalisesti.

Työnkuva

Haemme kasvumme tueksi täysipäiväistä myynnin ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan yrityksemme digimarkkinointipalveluiden myynnistä nykyisen myyjän rinnalle. Tehtävä sisältää digimarkkinoinnin jatkuvien sopimusten, sekä projektien, kuten nettisivujen ja sisällöntuotantojen myymistä. Asiakkaiden kontaktointi tapahtuu pääasiallisesti etänä. Voit työskennellä toimistoillamme Helsingissä tai Kempeleessä, tai etänä. Edellytämme fyysistä läsnäoloa vähintään perehdytyksen ajan sekä jatkossa tarpeen mukaan.

Tavoitteenamme on, että voit keskittyä valmiiden liidien kontaktoimiseen ja kaupantekoon. Haluamme kuitenkin, että osaat kontaktoida myös kylmempää asiakasta tai tehdä itsenäistä prospektointityötä, koska aktiivisella ja ahkeralla myyjällä riittää aina tekemistä valmiiden liidien lisäksi. Voit tarvittaessa hyödyntää asiantuntijoidemme osaamista myynnin tueksi. Meillä saat keskittyä pelkästään myyntityöhön: Sopimuksen hyväksymisen jälkeen asiantuntijamme ottavat vastuun asiakkuudesta.

Olemme GOsomella toimineet jo yli 4 vuotta, ja yli 100 asiakkaan kokemuksella voimme perehdyttää sinut siihen, minkälaista palveluidemme myynti on, mitä palvelumme tarkemmin ovat, sekä miten niitä myydään. Haluamme, että myyjä tuo oman osaamisensa ja näkemyksensä tähän mukaan. Toivomme sinulta kunnianhimoa ja pitkäjänteisyyttä systemaattisen myynnin tekemiseen ja myyntiprosessien hiomiseen.

Odotamme hakijalta

Odotamme hakijalta ennen kaikkea oikeanlaista asennetta myyntityöhön, sekä kykyä vastuunkantoon ja itsenäiseen työskentelyyn. Meillä on kovat myyntitavoitteet, joihin toivomme tulevan myyjän pystyvän vastaamaan. Toivomme myös, että sinulla on aito halu muodostaa toimivia asiakassuhteita ja luoda asiakkaille lisäarvoa tuottavia ratkaisuja.

Etsimme lähtökohtaisesti vain oikeanlaista ja porukkaamme sopivaa tyyppiä, joten aikaisemmalla työkokemuksellasi tai koulutuksellasi ei ole niin suurta merkitystä. Toivomme silti, että sinulta löytyy kokemusta myyntityöstä, ja se katsotaan merkittäväksi eduksi.

Tärkeintä on, että olet myyntihenkinen, valmis oppimaan uutta, ja jaksat tehdä ahkerasti myyntiä vaikka vastaan tulisi hiljaisempiakin ajankohtia. Plussaksi katsotaan, jos olet kiinnostunut alasta tai tarjoamistamme palveluista, koska myyntityö sujuu silloin todennäköisesti hieman helpommin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi kiinnostusta markkinointiin, digimarkkinointiin tai asiakkaiden liiketoimintaan.

Tarjoamme sinulle:

  • Laadukas ja tykätty palvelu: Meille on tärkeää, että asiakkaamme hyötyvät ja saavat tuloksia palveluistamme. Meillä on erittäin tyytyväiset asiakkaat. Tämä tarkoittaa, että palveluamme on myös mukava myydä
  • Valmiiksi kiinnostuneita asiakkaita kontaktoitavaksi
  • Palvelumme sopii suurimmalle osalle yrityksistä, joten potentiaalisia asiakkaita riittää
  • Nuorekkaan ja innovatiivisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
  • Joustavat työajat ja etätyöskentelymahdollisuudet
  • Rennon ja tehokkaan työporukan, jossa on mukava työskennellä
  • Mahdollisuuden kasvattaa roolia yrityksen kasvun mukana ja päästä luomaan myös uutta
  • Kaikki tarvittavat työvälineet ja ohjelmistot
  • Reilu pohjapalkka + provisio (palkkaus sovitaan erikseen)

Video GOsomen virkistyspäivästä Eumer Fishingillä Merikarvialla 2019:

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jätä hakemus