Digimarkkinoija, Oulu (Kempele)

Haku on päättynyt!

GOsome Oy

GOsome Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin toimisto. Toimistomme sijaitsevat Kempeleessä ja Helsingissä, mutta asiakkaita meillä on ympäri Suomea. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee 9 henkilöä, joista digimarkkinoinnin tekijöitä on 3. Yrityksessämme on nuori ja innovatiivinen porukka, ja etsimmekin jatkuvasti uusia keinoja tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme.

Tarjoamme asiakkaillemme laajasti erilaisia digimarkkinoinnin palveluita, kuten nettisivuja, digimainontaa ja mainosvideoita. GOsome haluaa tarjota jokaiselle suomalaiselle yritykselle helpon ja tehokkaan tavan kasvattaa tai luoda liiketoimintaa digitaalisesti.

Työnkuva

Haemme kokoaikaista digimarkkinoijaa tekemään erilaisia digimarkkinoinnin tehtäviä asiakkaillemme. Työ sisältää mm. some- ja Google-mainontaa, analytiikkaa, sisällöntuotantoa sekä näihin liittyvää suunnittelua, raportointia ja yhteydenpitoa asiakkaisiin. Pääasiallisesti työ koostuu mainoskampanjoiden suunnittelusta, luonnista ja ylläpidosta.

Työ on täysipäiväinen, mutta työajat ja työskentelypaikka ovat sovittavissa joustavasti. Voit työskennellä etänä tai paikan päällä toimistollamme Kempeleessä. Työn alkuvaiheessa edellytämme fyysistä läsnäoloa perehdytyksen ja koulutuksen läpiviemiseksi.

Odotamme hakijalta

Työ on monipuolista ja vaatii asiantuntemusta. Siksi koulutamme sinut tehtävään perusteellisesti, jotta voit suoriutua siitä parhaalla mahdollisella tavalla. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan pystymme kouluttamaan sinulle kaiken tarvittavan.

Meille merkitsee eniten asenne, terävä pää, nopea oppimiskyky, tietokoneen ja ohjelmistojen sujuva hallinta sekä se, että sovit porukkaamme. Odotamme tekijältä oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä, koska työ vaatii laaja-alaista asiakassuhteiden hoitamista. Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei edellytetä, vaikka luonnollisesti valmiista osaamisesta on merkittävä etu.

Kokemus näistä ohjelmista/alustoista on erityisesti eduksi:

 • Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager ja muut Googlen työkalut
 • Facebook Business Manager, LinkedIn Campaign Manager ja vastaavat mainosalustat
 • Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, TikTok, Twitter, Pinterest ja muut somekanavat
 • Canva, Adobe Photoshop, Adobe Lightroom ja muut Adoben ohjelmistot
 • SEO-työkalut, kuten Semrush tai Ahrefs

Yksittäisten ohjelmien hallitsemista tärkeämpää on kuitenkin oikean asenteen lisäksi se, että omaa ideoita ja näkemystä markkinointiin. Siksi edellytämme kiinnostusta digimarkkinointiin ja aitoa halua oppia alan ammattilaiseksi. Arvostamme kykyä olla luova ja tuoda rohkeasti esille uusia ideoita asiakkaidemme markkinoinnin kehittämiseksi. Myös yleinen ymmärrys liiketoiminnasta katsotaan eduksi.

Hanki nyt itsellesi paikka toivottavasti mahdollisimman pitkään työsuhteeseen kasvavassa ja innovatiivisessa yrityksessä. Pyrimme antamaan työhösi parhaan mahdollisen tuen ja työvälineet, sekä huomioimaan kiinnostuksen kohteesi asiakastöissä ja jatkokouluttautumisessa.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuus oppia digimarkkinoinnin asiantuntijaksi ammattilaisten opissa
 • Tyytyväiset ja mielenkiintoiset asiakasyritykset
 • Nuorekkaan ja innovatiivisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
 • Joustavat työajat ja etätyöskentelymahdollisuudet
 • Rennon ja tehokkaan työporukan, jossa on mukava työskennellä
 • Paikan, jossa pääset hyödyntämään luovuuttasi ja tuomaan ideoitasi esille
 • Kaikki tarvittavat työvälineet ja ohjelmistot
 • Kiinteä kuukausipalkka

Video GOsomen virkistyspäivästä Eumer Fishingillä Merikarvialla 2019: