Videotuotanto

Videotuotannot yrityksille.

Jos tarvitset jatkuvaa sisällöntuotantoa, tutustu Someasentaja -palveluun.

Mainosvideo

Mainosvideot sopivat hyvin esimerkiksi yrityksen nettisivuille tai Youtubeen julkaistavaksi. Tyypillisiä videoita ovat yritysvideot, esittelyvideot, referenssivideot sekä asiakaskokemusvideot, joissa tärkeää on laadukas lopputulos. Mainosvideot suunnitellaan ja toteutetaan hieman somevideoita huolellisemmin ja lopputulos on viimeistellympi.

Esimerkiksi 1 min video 830€+ALV

Esimerkki mainosvideosta

Somevideo

Somevideot ovat nimensä mukaisesti pääasiassa yrityksen somekanaviin julkaistavaa videosisältöä. Tyypillisiä somevideoita ovat asiantuntijavideot, ohjevideot sekä sisältömarkkinointivideot.
Somessa videoiden ei aina tarvitse olla timanttiinsa hiottuja vaan monesti “rosoisempi” sisältö toimii paremmin. Somevideot ovat mainosvideoita “kevyemmin” tuotettuja videota.

Esimerkiksi 1 min video 330€+ALV

Esimerkki somevideosta

Referenssit

Kokemuksia GOsomesta

Tilaajalle palvelunne oli helppo. Annoin suuntaviivat, mitä odotan saavani, ja mitä tarkoitusta varten tilasin palvelunne. Otitte tarpeestamme ja ideoistamme hyvin kopin. Hoiditte yhteydenotot tarvittaviin henkiöihin ja mm. aikataulutitte homman itse.

Markku Kamula

Toimitusjohtaja, Eliittikatot Oy

“GOsome hoiti alusta loppuun Kuntomon mainosvideon viimeisen päälle. Sovittu aikataulu piti minuutilleen ja korjaukset videoon tehtiin ripeämmin, kuin olisin osannut edes unelmoida. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja yhteistyöhön.”

Jussi Lotvonen

Toimitusjohtaja, Kuntomo

“GOsomen kanssa pidemmänkin videoprojektin toteutus oli helppoa, ja vieläpä järkevän hintaista. GOsomella oli valmiiksi näkemys, minkälainen video tallinrakennuksesta kannattaa toteuttaa ja miten se kuvataan. Lopputulos on juuri sitä mitä halusimmekin.

Kalle Junttila

Myyntipäällikkö, Kastelli-tallit

GOsomen kanssa kaikki meni loistavasti.
​GOsomen kuvaajat toimivat täysin itsenäisesti ja omatoimisesti matkailuautojemme parissa ja tekivät niille kuvausten vaatimat toimenpiteet. Olemme tosi tyytyväisiä GOsomen palveluun ja valmiisiin videoihin.

Yrittäjä, Matkailuautovuokraamo.com

Ota yhteyttä!

Soita:

Lassi Vaaramo

lassi@gosome.fi
044 0230910