Laadukkaat verkkosivut kasvun tueksi

Luomme verkkosivuja, jotka muuttavat kävijät asiakkaiksi.

Finlaude-verkkosivut

Kesäkampanja: Uudet verkkosivut alkaen 800€ +ALV

Tarjous voimassa 1.6.-30.7.2021

Toteutamme selkeät ja toimivat verkkosivut yrityksille sujuvasti ja järkevään hintaan. Rakennamme verkkosivut WordPress -alustalla, jolloin sivut ovat mukautuvat ja tietoturvalliset sekä niitä on asiakkaan itse helppo käyttää ja tarvittaessa myöhemmin jatkokehittää. Tärkeää on, että nettisivut ovat mobiiliystävälliset, laadukkaat ja ne ohjaavat kävijät liideiksi/ostoiksi.

Verkkosivujen hinta sisältää:

  • Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
  • Etusivu + 3 alasivua
  • Yksinkertainen yhteydenottolomake
  • Mobiiliystävällisyys ja hakukoneoptimointi

Olemme sopiva verkkosivu-kumppani yritykselle, joka haluaa:

  • kustannustehokkaasti lisää liidejä myynnin kasvattamiseksi
  • siirtää myyntiä verkkoon / kehittää digitaalista myyntiprosessia
  • nykyaikaiset verkkosivut, jotka on suunniteltu tuottamaan tulosta

HomeRun.net tehosti liidien hankintaa uusien nettisivujen avulla

”Mä oon erittäin tyytyväinen meidän uusiin sivuihin, ja jos verrataan vanhaan, niin me ollaan saatu selkeesti uuteen saittiin sijoitettu raha takas. Ollaan saatu huomattavasti enemmän liidejä, ja ennen kaikkea parempilaatuisia liidejä.”

Kaipaako verkkosivusi freesausta tai tarvitsetko kokonaan uudet sivut? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin laskemme tarjouksen yrityksesi tarpeisiin sopivasta kokonaisuudesta.

Verkkosivut ja verkkokaupat

  • Paulus Pulkkinen, 050 3426118

Mikä on verkkosivujen tehtävä?

Nettisivujen tärkein tehtävä on viestiä yrityksenne potentiaalisille asiakkaille tuotteistanne tai palveluistanne sekä saada heidät kertomaan kiinnostuksensa teille, eli jättämään yhteystiedot tai tekemään tilaus. Siksi on tärkeää, että nettisivut ovat laadukkaat, ne toimivat hyvin ja niiden rakenne on selkeä, jolloin kävijä löytää kaiken tarvitsemansa helposti. Nettisivujen perimmäinen tarkoitus on ohjata vierailija haluttuun tavoitteeseen, esimerkiksi yhteydenottolomakkeen lähettämiseen.

Verkkosivut välittävät laatumielikuvaa

Nettisivut toimivat myös näyteikkunana yrityksellesi, eli niiden antama informaatio ja mielikuva yrityksestä ovat varsinkin nykypäivänä erittäin tärkeässä roolissa asiakkaan ostopäätöksessä. Siksi sivujen tulisi olla yrityksen brändin mukaiset, laadukkaat ja ajantasaiset. Hyvät nettisivut toimivat pohjana kaikelle yrityksen toiminnalle digitaalisissa kanavissa. Pelkästään sivut eivät vielä riitä, vaan niihin tulee ohjata liikennettä ja niiden pitää olla asiakkaille helposti löydettävissä. Siksi on tärkeää että sivustolle tehdään vähintään perustason hakukoneoptimointi. Myös sivustojen hyvä toimivuus kaikilla laitteilla on välttämätöntä, koska mobiililaitteiden käyttäjät muodostavat nykyään yli 80% kaikesta verkkoliikenteestä.

Ota yhteyttä lomakkeella tai soita!

Ota yhteyttä, niin laskemme tarjouksen yrityksesi tarpeisiin sopivasta kokonaisuudesta.

Verkkosivut ja verkkokaupat

  • Paulus Pulkkinen, 050 3426118