Someasentaja

Monipuolinen somemarkkinoinnin ammattilainen yrityksesi käyttöön.

Alkaen 270€ + ALV / kk

Someasentaja-palvelu

Someasentaja pitää huolen, että yrityksenne somemarkkinointi, Google-markkinointi sekä nettisivut ovat ammattimaisia ja niillä saavutetaan tuloksia.

{

Tämä tuli hyvinkin maksamaan itsensä takaisin. Kannatti ryhtyä tähän!"

Hannu Pulkkinen, Defero Oy

Mitä somemarkkinointi maksaa?

Someasentajan osaaminen kattaa:

Somemainonta

Rakennamme somemainontaan erilaisia kampanjarakenteita tavoitteen huomioon ottaen. Yleensä somemainonta on hyvin edullinen ja tehokas tapa tehdä lisää kauppaa sekä uusille, että jo teihin tutustuneille asiakkaille. Teemme mainontaa kaikkiin sosiaalisen median kanaviin.

Google-mainonta

Googlessa toteutamme maksettua hakusana- ja display-mainontaa. Sen lisäksi hyödynnämme kaikki Googlen tarjoamat työkalut digimarkkinoinnin tulosten maksimoimiseksi. Näitä ovat esim. Analytics, Search Console, Tag Manager ja Ads.

Nettisivut

Someasentaja voi myös tarpeiden mukaan ylläpitää ja päivittää yrityksenne nettisivuja. Rakennamme sivuille selkeän kauppaan johtavan tavoitteen ja voimme parantaa esim. sivuston nopeutta, orgaanista hakukonenäkyvyyttä ja sivuston ulkoasua.

Sisällöntuotanto

Someasentaja on myös sisällöntuotannon ammattilainen. Teillä on aina käytössänne videokuvaaja /-editoija, valokuvaaja, graafikko ja tekstisisällöntuottaja. Tällöin saamme sisällöntuotannosta jatkuvaa, jolloin se tukee parhaalla mahdollisella tavalla nettisivuja ja kaikkea mainontaa.

Sosiaalinen media

Mainonnan lisäksi Someasentaja voi huolehtia yrityksenne päivittäisestä sometekemisestä, kuten kanavien sisältösuunnitelusta, päivityksistä tai esimerkiksi asiakaspalvelusta.  Ymmärrämme hyvin, millaista sisältöä eri kanaviin kannattaa tuottaa ja jaamme kaiken osaamisemme käyttöönne.

Koulutus ja jatkuva tuki

Kaikkien toteutettavien toimenpiteiden lisäksi Someasentaja on yrityksenne henkilökohtainen assistentti kaikkiin sosiaaliseen mediaan ja muuhun digimarkkinointiin liittyvissä asioissa. Voimme kouluttaa teille kaikkia osa-alueita ja sen lisäksi teillä on aina tuttu henkilö linjojen päässä valmiina auttamaan.

Näistä toimenpiteistä räätälöimme aina juuri teidän yrityksellenne sopivan paketin. Alkuun käymme läpi tavoitteet, budjetit ja muut perustiedot, jonka jälkeen luomme niiden pohjalta suunnitelman yhteistyölle.

Someasentaja-palvelun pohjana on aina tarkka analytiikan seuranta, jolloin sekä me, että asiakkaamme tietävät koko ajan, onko mainonta kannattavaa ja mihin mainonnassa kannattaa panostaa. Luomme jokaiselle asiakkaallemme alkuun tarkan analytiikan seurannan ja raportoimme tuloksista aina esim. liidikohtaisen hinnan, ROI:n tai muun relevantin mittarin.

Tärkein on kokonaisuutena toimiva paketti, jossa data liikkuu eri työkalujen välillä ja hyöty saadaan näin maksimoitua.

Kokemuksia Someasentaja -palvelusta

“Tykkäsin siitä, että apusi oli konkreettista ja maanläheistä. Ei ollut turhaa ammattislangia, joka monesti vain sekoittaa tavallisen tallaajan pään. Sain avun kaikkeen, mihin apua pyysin. Se on tietysti todella tärkeää. On myös tärkeää, että olit perehtynyt jonkin verran meidän sivuihin, niin tiesit mistä puhutaan. Voin suositella muillekin tällaista apua/koulutusta, sillä tämän myötä saa varmasti henkilökohtaisen ja juuri meidän tarpeisiin sopivat vastaukset ja avun.”

Marisa Rakennuskoski

Yrittäjä, Fysiopalvelu Easymove Oy

“Meille HomeRun.netillä GOsomen Someasentaja -palvelu edesauttoi markkinoinnin prosessien käynnistämistä ja leadituotantoa. Sosiaalisen median työkalujen tehokkuus edullisena markkinoinnin kanavina riippuu täysin siitä osaako mainoksia luoda ja kohdentaa järkevästi oikealle asiakaskunnalle. GOsome on tässä ollut meille korvaamaton kumppani. Jatketaan varmasti yhteistyötä jatkossakin!”

Valtteri Kautto

COO, HomeRun.net

“GOsome toteuttaa meille pääasiassa somemainontaa ja Google-mainontaa. Sen lisäksi GOsome on auttanut meitä sisällöntuotannossa ja verkkokaupan optimoinnissa. Heti alusta asti on nähty merkittävä muutos tuloksissa. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana verkkokauppamme myynti kasvoi yli 700% ja konversioaste kasvoi 157 %. Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön GOsomen kanssa.” 

Eveliina Vauhkonen

Yrittäjä, Relax Saunavihta

Miksi ottaa ammattilainen avuksi?

Näkemys

Someasentaja tuo ammattilaisen näkökulman ulkopuolisena yritykseenne. Usein tämä helpottaa ratkaisemaan useita ongelmia.

Kustannustehokkuus

Ammattilaisen avulla saadaan tuottavin mahdollinen kokonaisuus. Lisäksi saatte mukana kaluston, ohjelmistot ja työkalut eikä teidän tarvitse maksaa niistä erikseen.

Ajan säästäminen

Ottamalla ammattilaisen hoitamaan aikaa vievää ylläpitotyötä, voitte keskittyä itse omaan ydinliiketoimintaanne. Voitte luottaa, että asia on hoidossa.

Koulutus

Yrityksellänne on oma sosiaalisen median asiantuntija, joka tuo kaiken osaamisensa myös tarvittaessa henkilöstön saataville.

Tilaa hinnasto

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Someasentaja?

Someasentaja on somemarkkinoinnin ammattilainen, jonka saat käyttöösi kuukausisopimuksella. Someasentaja huolehtii, että yrityksenne somemarkkinointi, Google-markkinointi ja nettisivut ovat ammattimaisia ja niillä saavutetaan tuloksia. Someasentajan tekemät toimenpiteet määräytyvät yrityksen tarpeiden mukaan.

Toimenpiteitä ovat esimerkiksi:

Facebook-mainonta, Google-mainonta, sometilien optimointi, somemarkkinoinnin koulutus, nettisivujen ylläpito ja päivitys, videoiden kuvaaminen ja editointi, blogin kirjoittaminen, sisältösuunnitelman teko, somepäivitykset jne..

Missä someasentaja työskentelee?

Someasentaja työskentelee etänä tai tarvittaessa yrityksesi tiloissa esimerkiksi sisältöä tuottaen.