Digimarkkinoija kesätyö

Hakuaika on päättynyt

GOsome Oy

GOsome Oy on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin toimisto. Toimistomme sijaitsee Kempeleessä, mutta asiakkaita meillä on ympäri Suomea. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee 3 täysipäiväistä digimarkkinoinnin tekijää. Yksi tekijä työskentelee pääkaupunkiseudulla. Yrityksessämme on nuori ja innovatiivinen porukka, ja etsimmekin jatkuvasti uusia keinoja tuottaa arvoa asiakkaillemme.

Tarjoamme asiakkaillemme laajasti erilaisia digimarkkinoinnin palveluita, kuten nettisivuja, digimainontaa ja mainosvideoita. GOsome haluaa tarjota jokaiselle suomalaiselle yritykselle helpon ja tehokkaan tavan kasvattaa tai luoda liiketoimintaa digitaalisesti.

Työnkuva

Haemme kesätyöntekijää touko-elokuu väliselle ajalle tekemään erilaisia digimarkkinoinnin tehtäviä asiakkaillemme. Työ sisältää mm. some- ja Google-mainontaa, analytiikkaa, sisällöntuotantoa sekä näihin liittyvää suunnittelua, raportointia ja yhteydenpitoa asiakkaisiin. Pääasiallisesti työ koostuu mainoskampanjoiden suunnittelusta, luonnista ja ylläpidosta.

Työ on täysipäiväinen, mutta työajat ja työskentelypaikka ovat sovittavissa joustavasti. Voit työskennellä etänä tai paikan päällä toimistollamme. Työn alkuvaiheessa edellytämme fyysistä läsnäoloa perehdytyksen mahdollistamiseksi.

Odotamme hakijalta

Työ on tosi monipuolista ja vaatii asiantuntemusta. Siksi koulutamme sinut tehtävään perusteellisesti, jotta voit suoriutua siitä parhaalla mahdollisella tavalla.Meille merkkaa eniten asenne, terävä pää, nopea oppimiskyky, tietokoneen ja ohjelmien sujuva hallinta sekä se, että sovit porukkaamme. Odotamme tekijältä oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä, koska työ vaatii laaja-alaista asiakassuhteiden hoitamista. Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei edellytetä, vaikka luonnollisesti valmiista osaamisesta on merkittävä etu.

Edellytämme kiinnostusta digimarkkinointiin ja aitoa halua oppia alan ammattilaiseksi. Arvostamme kykyä olla luova ja tuoda rohkeasti esille uusia ideoita asiakkaidemme markkinoinnin kehittämiseksi. Myös yleinen ymmärrys liiketoiminnasta katsotaan eduksi.

Ensisijaisesti haemme tekijää, jolla on mahdollista jatkaa töitä tarpeen vaatiessa myös kesän jälkeen ainakin osa-aikaisena. Tässä on mahdollisesti pysyvä paikka pidempäänkin työsuhteeseen kasvavassa ja innovatiivisessa yrityksessä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuus oppia digimarkkinoinnin asiantuntijaksi ammattilaisten opissa
  • Tyytyväiset ja mielenkiintoiset asiakasyritykset
  • Nuorekkaan ja innovatiivisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
  • Joustavat työajat ja etätyöskentelymahdollisuudet
  • Rennon ja tehokkaan työporukan, jossa on mukava työskennellä
  • Paikan, jossa pääset hyödyntämään luovuuttasi ja tuomaan ideoitasi esille
  • Kaikki tarvittavat työvälineet ja ohjelmistot
  • Kiinteä kuukausipalkka

Video GOsomen virkistyspäivästä Eumer Fishingillä Merikarvialla 2019:

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jätä hakemus

Hakuaika on päätynyt!