GARDEN VILLAGE KOKEMUKSIA GOSOMESTA

Garden Villagen myynti käynnistyi vauhdikkaasti GOsomen liidituotannon avulla

Garden Village

Garden Village on Espoon Leppävaaraan valmistuva uusi siirtolapuutarhakylä. Puutarhakylään tulee yhteensä 54 modernia mökkiä omilla tonttipalstoilla ja erillisillä viljelyspalstoilla. Lisäksi yhteisöön rakennetaan upeat ja hyödylliset yhteistilat, mm. lasikasvihuone, maakellari ja kylätalo. Kohteen arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2021.

”Yhteistyö GOsomen kanssa on ollut alusta asti äärettömän helppoa ja avointa. Ihastuin heidän suoraviivaiseen ja erittäin ripeään työskentelyyn, sekä heidän oma-aloitteeseen toimintaansa. GOsome on tuonut esille rohkeasti omia ideoita ja tapoja, joita ollaankin kokeiltu, menestyksekkäästi.

Olen myös nauttinut siitä, että saan kaikki markkinointiin liittyvät palvelut samalta toimijalta, videoista nettisivuihin. Yhteenvetona voinkin todeta, että voin suositella GOsomea täydestä sydämestäni kaikille, jotka haluavat ketterää toimintaa sekä loistavia tuloksia!”
Aleksi Savela
Garden Village

Lähtötilanne

Marraskuussa 2020 GOsome sai vastuulleen Garden Villagen digitaalisen markkinoinnin, niin nettisivujen osalta kuin Googlessa ja sosiaalisessa mediassakin. Tavoite on ollut yhdessä Garden Villagen myynnin kanssa saada mahdollisimman paljon siirtolapuutarhamökkien varauksia, ja niistä lopulta kauppoja.

Toteutus

Yhteistyön aluksi GOsome teki Garden Villagelle uudet nettisivut, jotta ne tarjoaisivat kiinnostuneille kaiken tarvittavan tiedon, olisivat hyvän näköiset ja teknisesti toimivat, sekä toimisivat ennen kaikkea parhaalla mahdollisella tavalla liidien, eli mökkivarausten ja yhteydenottojen, hankkimiseksi. Sen jälkeen aloitettiin mainonta Googlessa ja sosiaalisessa mediassa, jotta tavoitetaan oikea kohdeyleisö tehokkaasti ja pystytään ohjaamaan kiinnostuneet nettisivuille. GOsome on tuottanut Garden Villagelle mainontaan myös videosisältöä. 

Tulostavoitteet ovat toteutuneet tähän mennessä loistavasti, ja yhteistyö on ollut erittäin sujuvaa molemminpuolin. Tuloksia on seurattu tarkasti, ja GOsome ja Garden Villagen myynti ovat kommunikoineet tiiviisti keskenään. Yhteistyössä erityisen hienoa on ollut luottamus ja avoimuus molempiin suuntiin, minkä ansiosta muuttuviin tilanteisiin ollaan pystytty reagoimaan nopeasti ja tekemään myös tiettyjä, taktisia toimenpiteitä mainonnassa vallitsevaa tilannetta hyödyntäen. GOsome on voinut ehdottaa suoraan myös omien vastuualueidensa ulkopuolelta asioita, mitä myyjän kannattaa tehdä, ja näitä on myös toteutettu menestyksekkäästi. Samoin asiakas on itse ollut tarvittaessa aloitteellinen ja aktiivinen uusien ideoiden ja kokeilujen suhteen.