Digimarkkinointia oululaisille yrityksille

Toimiiko yrityksesi Oulussa tai sen ympäryskunnassa (Kempele, Oulunsalo, Liminka…) ja onko sinulla tavoite kasvattaa myyntiä?

Jos haluat kasvattaa liiketoimintaasi ja saada saada lisää asiakkaita, niin jatka lukemista!

Mikä GOsome?

GOsome Oy on oululainen digimarkkinointitoimisto, joka tarjoaa yrityksille osaamistaan somemarkkinoinnin, Googlen, nettisivujen ja sisällöntuotannon kanssa.

Digimarkkinoinnin tehtävä

w

1. Ymmärtää asiakasta ja viestiä oikein

Markkinoinnin lähtökohta on ymmärtää mihin asiakas tarvitsee ratkaisua ja millä tavalla se hänelle tulee viestiä. Kun viesti on oikea, on todennäköisyys ostolle suurempi.

2. Tavoittaa halutut ihmiset oikeaan aikaan

Kun ymmärretään asiakasta, voidaan tavoittaa potentiaaliset ostajat oikealla viestillä, oikeassa kanavassa ja oikeassa vaiheessa ostopolkua. Tällöin digimarkkinointi on erityisen tehokasta ja se ei ole kulu vaan sijoitus, joka tuottaa enemmän kuin maksaa.

3. Lisätä myyntiä ja parantaa katetta

Kun markkinointia tehdään ammattimaisesti, saadaan uusia asiakkaita, ylläpidetään pitkäkestoisia asiakassuhteita nykyisten asiakkaiden kanssa ja samalla myydään enemmän. Tavoitteena on saada jatkuvasti jokaiselle markkinointiin käytetylle eurolle parempi tuotto. 

Ilmainen digimarkkinoinnin auditointi

 Auditoinnin aikana saat tietää millä tasolla yrityksesi digimarkkinointi on tällä hetkellä. Lisäksi saat konkreettisia ideoita digimarkkinointisi kehittämiseksi. Noin 30-45 min

Someasentaja-palvelu

Tuloksellinen digimarkkinointi yhdellä kuukausisopimuksella

Someasentaja pitää huolen, että yrityksenne somemarkkinointi, Google-markkinointi sekä nettisivut ovat ammattimaisia ja niillä saavutetaan tuloksia pitkässä juoksussa.

Kiinnostuikko, ota yhteyttä!

Soita:

Andreas Mällinen

Myynti, Koko Suomi

andreas@gosome.fi
​040 4165995