Eliittikatot Oy

|

"Olen kokenut, että olette asiakasta kuunteleva ja nuorekas toimija, ette ole tuputtaneet ideoitanne ettekä kertoneet - varsinkaan ylisanoilla - omasta erinomaisuudestanne"

Markku Kamula, Eliittikatot Oy

Lähtötilanne

Eliittikatot on suomalainen kattoasennuksiin erikoistunut yritys. Yritys tarvitsi apua myyjien rekrytointiin useilla eri paikkakunnilla. Rekrytointi toteutettiin sosiaalisessa mediassa.

Toteutus

  • Videorekrykampanjan sosiaalisessa mediassa

  • Rekryvideo, jossa haastateltiin työntekijää ja esimiestä

  • 2 lyhyttä versiota videosta somemarkkinointiin

  • Somemainontaa videoilla useilla paikkakunnilla

Toteutetuilla somemainoksilla ohjattiin kävijöitä Eliittikattojen nettisivuilla olevalle laskeutumissivulle. 

Yksi toteutetuista videosta

Tulokset

Rekrymainoskampanja kesti kokonaisuudessaan kaksi viikkoa, jonka aikana saatiin hyvät tulokset. Kampanjan mainosbudjetti oli noin 550€.

Tavoitettua ihmistä

Kävijää nettisivuille

“Tilaajalle palvelunne oli helppo. Annoin suuntaviivat, mitä odotan saavani, ja mitä tarkoitusta varten tilasin palvelunne. Otitte tarpeestamme ja ideoistamme hyvin kopin. Hoiditte yhteydenotot tarvittaviin henkilöihin ja mm. aikataulutitte homman itse.

Palvelu on toiminut kaikin puolin hyvin, olen saanut tietoa koko ajan missä mennään ja mitä tapahtuu: sekä ennen kuvauksia, että aivan kampanjan loppumiseen asti, ja kaikissa vaiheissa sillä välillä.

Olen kokenut, että olette asiakasta kuunteleva ja nuorekas toimija, ette ole tuputtaneet ideoitanne ettekä kertoneet – varsinkaan ylisanoilla – omasta erinomaisuudestanne. Teot ovat puhuneet puolestaan. Kaikki, joille esittelin videot ennen julkistamista, tykästyivät niihin heti.”

Markku Kamula

Toimitusjohtaja, Eliittikatot Oy

Ota yhteyttä!

Soita:

Andreas Mällinen

Myynti, Koko Suomi

andreas@gosome.fi
​040 4165995