Defero Oy

|

Tämä tuli hyvinkin maksamaan itsensä takaisin. Kannatti ryhtyä tähän!"

Hannu Pulkkinen, Defero Oy

Lähtötilanne

Defero Oy on suomalainen opasteiden ja aurinkosuojatuotteiden ammattilainen. Defero halusi lisätä screenkaihtimen myyntiä sesonkiaikanaan. Tarvittiin ketterä kumppani toteuttamaan myyntiä kasvattava kampanja.

Toteutus

Yhteistyömme aluksi päivitimme yrityksen nettisivut nykyaikaisiksi ja paremmin liidejä tuottaviksi. Lisäksi toteutimme Deferon screenkaihtimista näyttävät videot. Videoita käytettiin sisältönä Facebook- ja Instagram-mainoksissa, joilla ohjattiin tuotteen kohderyhmää Deferon nettisivuille tutustumaan tuotteeseen. 

Toteutus tapahtui nopealla aikataululla. Kokonaisuudessaan nettisivut, videot sekä mainokset tehtiin alle kolmessa viikossa. Kampanjan mainosbudjetti oli noin 400 euroa.

Yksi toteutetuista videoista

Tulokset

Kampanja kesti neljä viikkoa ja se toi Deferolle 17 tarjouspyyntöäOttaen huomioon, että myytävät tuotteen arvo on tuhansia euroja, oli yhteydenottojen määrä suuri. Toteutus maksoi kokonaisuudessaan itsensä takaisin.

Tavoitettua ihmistä paikallisesti

Kävijää nettisivuilla

Tarjouspyyntöä

Aikataulullisesti tämä projekti oli nopea ja GOsome siihen kykeni. GOsomen kanssa on erittäin helppo asioida ja erittäin lämpimästi suosittelen sitä muillekin.

Hannu Pulkkinen

Toimitusjohtaja, Defero Oy

Ota yhteyttä!

Soita:

Andreas Mällinen

Myynti, Koko Suomi

andreas@gosome.fi
​040 4165995